Hem » ÖVRIGT » WORKSHOPS » Workshop: Hattkurs

Specifikationer

Lär dig sy mjuka hattar med Erika!

Workshop: Hattkurs

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Kurs i mjuka hattar!

Välj mellan T.ex. Basker, pöskeps eller hatt med brätte. Du får mönster, sömnadsbeskrivning, och en genomgång av hur man gör, olika tips då det gäller att sy samt stöd i själva genomförandet.

Tyg kan du köpa till 15% rabatt i någon av tygverkets båda butiker (visa bokningsbekräftelse i kassan) eller ta med dig eget.

Tygåtgången är ganska liten 50cm brukar räcka på ett normal brett tyg (150cm).
Du behöver: yttertyg, foder och mellanlägg
Yttertyget får gärna vara av gärna ull, kraftigt bomullstyg eller manchester t.ex. Tyget skall inte vara stretch och inte tunn syntet.

Datum: 8 november, 18-21.00
Sömnadsvana: Sömnadsvana krävs
Kursledare: Erika
Max antal deltagare: 4
Kostnad: 950:- exkl. material.
Varmt välkommen! /Erika

Under workshop-tillfället får du som deltagare 10% rabatt på hela sortmentet i butiken. Vid de workshoptillfällen där tyg inte ingår får du 15% rabatt på det tyg du skall använda till kursen. Vill du köpa tyg i förväg går det också bra, då uppger du namn på den workshop du är bokad på i kassan. Detta gäller i båda butiker och fr.o.m att din anmälan har gått igenom.

Observera att anmälan är bindande. Om det är färre än tre anmälda deltagare en vecka innan utsatt kursdatum, kan vi komma att ändra datum. Självklart hör vi av oss i god tid om detta skulle ske och bokar in ett datum som passar de anmälda deltagarna.

Maila oss gärna på trean@tygverket om du har några frågor.

950 :-
Artikelnamn: Workshop - mjuka hattar 8/11-18
Artnr: 1-723
Lagerstatus: I lager