Hem » ÖVRIGT » WORKSHOPS » Workshop: Badkläder

Specifikationer

Flik2

Workshop: Badkläder

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Under två kvällar i april har du chansen att sy din egen baddräkt eller bikini! Vi utgår från olika grundmönster, där du har chansen att lära dig enklare ändringar för att skapa din drömmodell! Du väljer själv om du vill sy en tvådelad bikini eller en baddräkt. Det kommer finnas modeller som passar såväl dig med mindre sömnadsvana samt modeller för dig som vill avancera. Modellerna vi syr är utan bygel. 

Datum: Måndag 15/4 med fortsättning onsdag 17/4 kl 18-22
Kostnad: 1700 exkl. tyg
Kunskapsnivå: viss sömnadsvana krävs
Max antal deltagare: 4
Kursledare: Amanda

Under workshop-tillfället får du som deltagare 10% rabatt på hela sortmentet i butiken. Vid de workshoptillfällen där tyg inte ingår får du 15% rabatt på det tyg du skall använda till kursen. Vill du köpa tyg i förväg går det också bra, då uppger du namn på den workshop du är bokad på i kassan. Detta gäller i båda butiker och fr.o.m att din anmälan har gått igenom.

Observera att anmälan är bindande. Om det är färre än tre anmälda deltagare en vecka innan utsatt kursdatum, kan vi komma att ändra datum. Självklart hör vi av oss i god tid om detta skulle ske och bokar in ett datum som passar de anmälda deltagarna.

Maila oss gärna på trean@tygverket om du har några frågor.

1700 :-
Artikelnamn: Workshop: Badkläder 15 & 17 April
Artnr: 1275-workshop
Lagerstatus: I lager