Specifikationer

Inredningstyg i återvunnen bomull och många färger från Linwood.

Flik2

 

Verde - Oatmeal

(0/5) Bli först med att betygsätta.

Verde heter en ny kollektion inredningstyger från engelska företaget Linwood. Tyget är framtaget med hållbarhet i fokus då det består av 80% återvunnen bomull från modeindustrin. Detta gör att produktionen sparar in på vatten och energi medan kvalitén bibehålls. Det finns hela 46 färger i färgskalan - från enkla brutet vita toner och klassiskt neutrala, brutna nyanser till moderna färger såsom klart rosa, blått och grönt. 

Tyget innehåller inga kemikalier och har liksidig, något borstad avig- och rätsida, vilket gör tyget mjukt och matt i lystern. Möbel- och inredningstyger kräver ofta kemtvätt, men detta tyg kan tvättas i 30C i tvättmaskin utan att krympa. 

Med en slitstyrka på 50.000 Martindale kan tyget användas till gardiner & draperier, kuddfodral & dynor och stolssitsar & soffor. Du kan välja att köpa tyget flamskyddat. 

Material: 80% återvunnen bomull, 20% akryl
Bredd: 140 cm
Slitstyrka: 50.000 Martindale
Tvättråd: 30C tvättmaskin, hängs upp för att torka, alternativt kemtvätt

Obs! Detta är en beställningsvara vilket innebär att vi endast har prover av tyget i vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm. Minsta beställning är 1 meter. En extra fraktkostnad tillkommer på 300 SEK  och leveranstiden är något längre än de varor vi har i butik. Maila oss gärna på trean@tygverket.se om du har några frågor eller vill ha ett tygprov. Kom då ihåg att skriva ditt namn, address och vilken / vilka färger du vill ha prov på. 

719 :- /m
Artikelnamn: Verde - Eggshell
Artnr: Beställning.3.EF.linwood.LF2186C/002-copy1-copy1
799 :- /m
Artikelnamn: Verde - Eggshell (Flamskyddat)
Artnr: Beställning.3.EF.linwood.LF2216FR/002-copy1-copy1