Hem » MÖNSTER & BÖCKER » The Assembly Line » The Minimalist Kaftan Dress

Specifikationer

Elegant och ledig klänning/kaftan från svenska mönsterföretaget The Assembly Line.

Flik2

 

The Minimalist Kaftan Dress

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

The Minimalist Kaftan Dress är ett mönster för en kaftan eller klänning från Svenska mönsterföretaget the Assembly Line. Med en lös och ledig passform har klänningen V-ringning både bak och fram, motveck mitt bak och fickor mellan de två främre panelerna. 

Svårighetsgrad: Väldigt lätt. Detta betyder att mönstret passar perfekt som ett första syprojekt. Tyger vi rekommenderar är vävda tyger i bomull, viskos eller siden - lätt och ledigt. För en accessoar till badet skulle vi även rekommendera Våffelväv - till exempel i 100% Ekologisk bomull eller från Merchant & Mills i 100% lin!

Modellen på bilderna är 170 cm lång och bär storlek S (XS-XL).

Mönstret kommer i två storleksspann: S för storlekarna XS-L eller XL för storlekarna XL-3XL. Du väljer storleken i menyn. Sömsmån ingår i mönstret. 

Mönstret kommer i ett användbart kuvert så att du enkelt kan hålla kolla på ditt mönster. Med instruktioner på svenska som visar hur du steg-för-steg syr tunikan är detta ett bra mönster för nybörjare såsom erfarna sytokar!

Tygåtgång:
Tygbredd 140-150 cm: S 2.8 m / XL 2.9 m
Tygbredd 110-120 cm: S 3.2 m / XL 4.0 m - För denna tygbredd behöver du klippa ut bakdelen i två delar med en söm på mitten. 

Tyger som passar är tunna till medeltunna vävda tyger såsom linne, bomull (även Liberty Tana Lawn), siden, crepe de chine eller viskostyger såsom vår tunna och svala Tencel.

Designer och mönstertillverkare: The Assembly Line

Storleksguide SE BILD. 

245 :- /st
Artikelnamn: The Minimalist Kaftan Dress - S eller L
Artnr: M.3.ef.AL.The Minimalist Kaftan Dress

Du kanske också är intresserad av