Hem » WORKSHOPS » Sömnadsdetaljer: Krage

Specifikationer

16/4 & 23/4

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Sömnadsdetaljer: Krage

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Info om vår workshop:

Denna kurs kan ses som en forstättning på Amandas A-linjeklänning. Här får du lära dig att sy olika kragmodeller till din plagg. Du kan även ta med ett eget mönster som du vill få krage till, t.ex. skjorta, blus eller klänning. Här kan du välja mellan ståkrage, rundkrage och klassisk skjortkrage utan kragstånd. Du kan även sy kragen som en löskrage om du vill bära kragen under olika plagg. Men andra ord är du välkommen att gå denna kurs utan att du tidigare gått A-linjeklänning.

Oavsett om du hinner sy en eller alla tre varianter får du med dig mönster hem på alla tre efter kursens slut.

Datum:
Måndag 16/4 & Måndag 23/4

Notera att workshopen är uppdelad på två tillfällen

Kursledare: Amanda

Max antal deltagare: 5

Kostnad: 1450:- exkl. material.

Under workshop-tillfället får du som deltagare -10% rabatt på hela sortmentet i butiken. Vid de workshoptillfällen där tyg inte ingår får du -15% rabatt på det tyg du skall använda till kursen. Vill du köpa tyg i förväg går det också bra, då uppger du namn workshop du är bokad på i kassan. Detta gäller i båda butiker och fr.o.m att din anmälan har gått igenom.

Observera att anmälan är bindande. Om det är färre än tre anmälda deltagare en vecka innan utsatt kursdatum kan vi komma att ändra datum. Om detta skulle ske bokar vi in ett nytt datum som passar de anmälda deltagarna.

Artikelbild: Sömnadsdetaljer: Krage
1450 :-
Artikelnamn: Sömnadsdetaljer: Krage
Artnr: 1-37
Lagerstatus: I lager