Hem » MÖNSTER & BÖCKER » Mönsterfabriken » Sara Byxa av Mönsterfabriken

Specifikationer

Mönster för byxa i chinosmodell i storlekarna 36-50 av svenska mönsterföretaget Mönsterfabriken

Flik2

 

Sara Byxa av Mönsterfabriken

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Sara är en chinos byxa med lite häng i grenen. Den har fickor i sidorna, stolpfickor bak och en formad linning för bäst passform. 

Detta är ett pappersmönster som levereras med generella sömnadsinstruktioner. Detaljerade sömnadsinstruktioner finns att ladda ner här med hjälp av koden som följer med mönstret.

Svårighetsgrad 3 av 5

Storleksguide:
Mönsterfabriken använder inte traditionella storlekar. För att få din passform, utgå istället från primära och sekundära kroppsmått. För överdelar är bystmåttet det primära måttet och för underdelar är det stussmåttet. De sekundära måtten ger dig en fingervisning om hur plagget kommer sitta på dig och om du behöver göra några passformsändringar.

För att välja storlek mät din kropp och jämför med storlekstabellerna och välj den storlek som passar din kropp bäst. Spann 1 och 2 representerar olika kroppstyper där 1 är anpassade efter mindre kroppsmått och 2 är anpassade efter större kroppsmått samt en kurvigare kropp. När man kommer upp i storlek så ändras proportionerna på kroppen men inte nödvändigtvis längden. Detta kräver olika grundstorlekar och därtill hörande mönster. Plaggen följer en en fast kroppslängd på 168 cm och plaggen får anpassas efter individuella mått längdmässigt.

Mönsterfabriken är ett nytt företag baserat i Stockholm som tillverkar enkla modeller med vackra detaljer i storlekarna 36-50. Du kan hitta uppsydda modeller i vår butik på St Paulsgatan 3 i Stockholm. 

250 :- /st
Artikelnamn: Sara Byxa av Mönsterfabriken
Artnr: M.3.ef.MF.18101