Hem » TYGER » INREDNING » Vaxduk » Rand Vaxduk - ljusblå
  •  
  •  
  • ca 50 x 50 cm
  •  

Specifikationer

Randig CTC-belagd vaxduk i återvunnen bomull.

Flik2

 

Rand Vaxduk - ljusblå

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Randig CTC-belagd vaxduk i återvunnen bomull. Bomullsväven är densamma som bomullsväven Återvunnen Bomull och kan gärna kombineras!

Här hittar du alla våra tyger och sybehör av återvunna fibrer. 

Akrylatbelagd vaxduk kallas även CTC-belagd. Jämfört med tidigare vaxdukars PVC beläggning är CTC mer skonsam mot miljön och tyget får en mer naturlig look och behåller sin struktur och naturliga fall.

OBS! Denna vara finns i vår varugrupp EKOLOGISKA TYGER. Den har ingen eko-märkning men vi vill gärna lyfta fram detta tyg som ett bra alternativ då det är tillverkat i 100% återvunnen bomull.

Bredd: 140 cm
Material: Akrylatbelagd återvunnen bomull.
Tvättråd: Maskintvätt 30C utan sköljmedel. När du tvättat din akrylatbehandlade vaxduk, stryk på avigsidan på låg värme

Vill du se vilka fler varor vi har som är tillverkade av återvunna fibrer? Här hittar du vårt blogginlägg i Tips Från Verket!

När du handlar vaxduk från oss på Tygverket på nätet, skickar vi tyget ihopvikt i paket. Just med vaxduken så kan det finnas veck i väven men dessa försvinner genom att stryka tyget på låg värme på avigsidan eller genom användning. Ibland ser färger annorlunda ut på datorskärmar så du får gärna maila oss på butik@tygverket.se med ditt namn och address så skickar vi ett prov till dig. Du kan även beställa 10 cm (0,1m) av tyget för att se färg, struktur och skala på mönstret.

249 :- /m
Artikelnamn: Rand Vaxduk - ljusblå
Artnr: T.19.EF.IT.44.445-12