Hem » MÖNSTER & BÖCKER » Mönsterfabriken » Marika Kaftan av Mönsterfabriken
  •  
  • Skiss
  • Storleksguide
  •  

Specifikationer

Användbart mönster för kaftan av svenska mönsterföretaget Mönsterfabriken

Flik2

 

Marika Kaftan av Mönsterfabriken

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Marika är ett mönster för en lång och kort kaftan med bekväm vidd. Mönstret inkluderar tre basversioner - en med v-ringning fram, en omlottversion och en rockversion som gärna används till badrock mm. Alla dessa kan varieras efter tycke och smak till tre längder - höft-, stuss- och vadlängd. 

Detta är ett pappersmönster som levereras med generella sömnadsinstruktioner. Detaljerade sömnadsinstruktioner finns att ladda ner här med hjälp av koden som följer med mönstret.

Storlekar inkluderade: 74-116cm (kroppsmått bystvidd)

Svårighetsgrad 2 av 5

Storleksguide:
Mönsterfabriken använder inte traditionella storlekar. För att få din passform, utgå istället från primära och sekundära kroppsmått. För överdelar är bystmåttet det primära måttet och för underdelar är det stussmåttet. De sekundära måtten ger dig en fingervisning om hur plagget kommer sitta på dig och om du behöver göra några passformsändringar.

För att välja storlek mät din kropp och jämför med storlekstabellerna och välj den storlek som passar din kropp bäst. Plaggen följer en en fast kroppslängd på 168 cm och plaggen får anpassas efter individuella mått längdmässigt.

Mönsterfabriken är ett nytt företag baserat i Stockholm som tillverkar enkla modeller med vackra detaljer i storlekarna 36-50. Du kan hitta uppsydda modeller i vår butik på St Paulsgatan 3 i Stockholm. 

250 :- /st
Artikelnamn: Marika Kaftan
Artnr: M.3.ef.MF.Marika