Hem » TYGER » MODETYGER » MATERIAL » Viskos, Tencel & Cupro » Lyocelltwill från Merchant & Mills - svart

Specifikationer

Tunt linne från Merchant & Mills i flera nyanser.

Flik2

 

Lyocelltwill från Merchant & Mills - svart

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Twill i mjuk lyocell / viskos från Merchant & Mills. Tyget har ett fantastiskt vackert, tyngre fall med något borstad / sandtvättad yta och passar perfekt till klänningar, toppar, lösa byxor och annan klädsömnad. Tyget har en känsla av sandtvättad silke, mjuk och skön!

Tencel tillverkas av cellulosafibrer från trädodlingar som sköts ansvarsfullt och råvaran är spårbar. Att tillverka cellulosan är en mer ekologisk process än tillverkning av bomullsfibrer. 99% av vatten och medel som används återanvänds i en sluten produktionscirkel. Tyget är tillverkat i Turkiet och är Oeko-Tex-certifierat.

Bredd: 155 cm
Material: 100% tencel
Vikt: 179g/m2
Tvättråd: 30 grader fintvätt. Torktumlas ej. Om du har möjlighet, blötlägg tyget innan tvättning för att förhindra risken för att ljusare linjer uppstår efter tvätt. 

OBS! Det är svårt att återge verklig färg, vill du veta exakt färgnyans, be oss skicka ett tygprov genom att maila namn och address till trean@tygverket.se. Du kan även beställa minst 10 cm (0.1m) av de flesta av våra tyger för att få mer av en känsla hur tyget faller.

 

349 :- /m
Artikelnamn: Tenceltwill från Merchant & Mills - svart
Artnr: B.3.AS. M&M.Tencel Twill - svart