Hem » MÖNSTER & BÖCKER » Nederdel: byxor, kjolar mm » Lisa Kjol av Mönsterfabriken
  •  
  •  
  • Storlekstabell
  •  
  •  
  •  

Specifikationer

Kjol i två modeller och flera kjollängder. Mönster från Mönsterfabriken.

Flik2

 

Lisa Kjol av Mönsterfabriken

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Lisa är ett användbart mönster för två olika kjolar; en pennkjol och en utställd kjol med två kjollängder. Pennkjolen slutar precis nedanför knät och de vidare kjolen slutar ovan eller nedanför knät. 

Mönstret innehåller storlekarna 90-106 eller 104-124. Använd storleksguiden för att välja rätt mönsterstorlek. 

Detta är ett pappersmönster som levereras med generella sömnadsinstruktioner på svenska. Detaljerade sömnadsinstruktioner finns att ladda ner här med hjälp av koden som följer med mönstret.

Svårighetsgrad 1 av 5

Storleksguide:
Mönsterfabriken använder inte traditionella storlekar. För att få din passform, utgå istället från primära och sekundära kroppsmått. För överdelar är bystmåttet det primära måttet och för underdelar är det stussmåttet. De sekundära måtten ger dig en fingervisning om hur plagget kommer sitta på dig och om du behöver göra några passformsändringar.

För att välja storlek mät din kropp och jämför med storlekstabellerna och välj den storlek som passar din kropp bäst. Spann 1 och 2 representerar olika kroppstyper där 1 är anpassade efter mindre kroppsmått och 2 är anpassade efter större kroppsmått samt en kurvigare kropp. När man kommer upp i storlek så ändras proportionerna på kroppen men inte nödvändigtvis längden. Detta kräver olika grundstorlekar och därtill hörande mönster. Plaggen följer en en fast kroppslängd på 168 cm och plaggen får anpassas efter individuella mått längdmässigt.

Mönsterfabriken är ett nytt företag baserat i Stockholm som tillverkar enkla modeller med vackra detaljer i storlekarna 36-50. Du kan hitta uppsydda modeller i vår butik på St Paulsgatan 3 i Stockholm. 

250 :- /st
Artikelnamn: Lisa Kjol av Mönsterfabriken
Artnr: M.3.ef.MF.Lisa Kjol