Hem » TYGER » INREDNING » Markisväv & Utetyger » Kapellväv - svart

Specifikationer

Vattentät kapellväv i många olika färger.

Flik2

Kapellväv - svart

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Kapellväv / båtkapellväv Docril N i flera färger. Kapellväv Docril N är tillverkad i 100% spinnfärgad akryl, vilket ger en oslagbar färgäkthet. Kapellväven är belagd med ett vattenavvisande skikt som skapar ett optimalt skydd för den marina miljön. Docril N klarar en vattenpelare om 105 cm. Väven är formstabil och har ett maximalt UV-skydd. Den belagda sidan skall vändas inåt.

När du syr i kapellväv, använd en grövre nål som en Standardnål 100. Använd helst inte jeansnålar då dessa gör ett litet trekantigt hål i tyget som sedan inte blir vattenavstötande. 

Behöver du en tunnare, mer följsam uteväv? Titta gärna på våra markisvävar - slitstarka i flera färger. 

Material: Spinnfärgad akryl
Bredd: 153cm
Vikt: 315g/m2
Ljusäkthet: 7-8 (ISO 105-B02)
Tvätt: Tvätta kapellväven genom att borsta den med mjuk borste och skölj med vatten. För fläckar, tvätta för hand i 30C med skonsamt tvättmedel och skölj. Vik ej tyget medan det är vått eller fuktigt. Med en vatten och fläckavstötande yta behövs tyget inte tvättas ofta. 

Övrig Info: UV STANDARD 801 & Oil repellency AATCC 118 & Water penetration resistance UNE 20811

Detta är en beställningsvara vilket betyder att vi endast har färgprover av tyget i vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm. Leveranstiden blir något längre än övriga varor och en fraktkostnad på 300kr tillkommer. Minsta beställning är 1 m. Maila oss gärna till butik@tygverket.se om du har några frågor. 

499 :-
Artikelnamn: Kapellväv - svart
Artnr: Best.19.EF.NT.Docril.1200216.039/680.svart