Hem » TYGER » MODETYGER » MATERIAL » Lin » Linnetyg från Merchant & Mills - Ginger 185

Specifikationer

Tunt linne från Merchant & Mills i flera nyanser.

Flik2

 

Linnetyg från Merchant & Mills - Ginger 185

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 3 betyg.

Europeiskt tvättat linne från Merchant & Mills som passar strålande till klänningar, överdelar och vidare byxor. Merchant & Mills egna mönster, både mönstren som säljs separat samt mönstren i The workbook, rekommendera så klart. Men vi har även märkt att både plagg sydda av mönster från The Assemly Line och Mönsterfabriken bli väldigt härliga. Tyget finns även i samma nyans men med våffelvävt mönster här

Tyget passar även bra till gardiner, men vi rekommenderar då att fodra gardinen för att förhindra blekning.

Linnetyget tillverkas i små kvantiteter i en fabrik i Litauen med lång erfarenhet av att spinna och väva linne. Det är Oeko-Texcertifierat och fabriken använder grön energi.

Bredd: 143 cm
Material: 100% lin
Tvättråd: 30 grader fintvätt. Torktumlas ej. Tyget är tvättat i fabriken men vill man vara på den säkra sidan så rekommenderar vi att räkna med 2% krympning.

OBS! Det är svårt att återge verklig färg, vill du veta exakt färgnyans, be oss skicka ett tygprov genom att maila namn och address till trean@tygverket.se. Du kan även beställa minst 10 cm (0.1m) av de flesta av våra tyger för att få mer av en känsla hur tyget faller.

 

399 :- /m
Artikelnamn: Ginger 185
Artnr: B.3.AS.185.Ginger