Om Tygverket

Tygverket startades 1996 av Klas-Göran Wadstein. 20 år senare har både personalstyrkan, bredden av expertis och varulagret ökat rejält. Tygverket kan nu erbjuda allt från tyger och sybehör för hemmapysslaren till större produktioner för butiker och kontor, både i våra butiker på St Paulsgatan i Stockholm och via vår webshop!

Förutom försäljning av tyger, sybehör och tapetserartillbehör, syr vi även upp fodral till dynor och kuddar samt gardiner. Vid behov kan vi även assistera med upphängning och montering.I vår butik på St Paulsgatan 3 kan du vara med på workshops i sömnad eller boka tid i sömnadsateljen för dig eller en grupp.  

Våra Butiker

Tygverket - St Paulsgatan 3
På St Paulsgatan 3 finns det vackra inrednings- och modetyger i butik eller som beställningsvara från bland annat Liberty, William Morris, Stig Lindberg och Frösö Handtryck. Här hittar du även vårt breda sortiment av sidentyger i alla nyanser och kvaliteter. 

I vår sömnadsatelje på St Paulsgatan 3 kan ni boka workshops i sömnad eller tid i ateljen med eller utan handledning. Att boka några timmar i ateljen är perfekt för att hålla regelbundna eller enstaka syjuntor själv eller tillsammans med vänner. Mer om workshops och ateljén hittar ni här.

Tygverket - St Paulsgatan 19
På St Paulsgatan 19 har vi ett stort utbud av tyger, och sybehör. Vi har inredningstyger, möbeltyger, funktionstyger, och sybehör. Vi har också ett brett utbud av gardintillbehör och tapetserarmaterial. Vill du ha hjälp med inredningssömnad så är du välkommen att kontakta vår ateljé. Mer om sömnad hittar ni här

Företagsinformation
Företagsnamn: Home & Fashion Stockholm AB
Organisationsnummer: 556499-0595
Adress: S:t Paulsgatan 19, 118 46 Stockholm