2019-12-18
Elmina

Nytt i webbshop: Vårens workshops!

Denna vår har vi många nya kurser - plus ett par favoriter som återkommer. Du kan se och boka alla våra workshops här, eller komma och hälsa på vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm!

Med Erika kan du bland annat få tips och råd om hur du ändrar, lagar eller syr om och uppdaterar klädesplagg i kursen Lappa, Laga & Sy OmOm du har ett speciellt favoritplagg som du bara inte kan hitta någonstans har vi kursen Kopiera Ditt Favoritplagg var du får lära dig sy en ny version av ett plagg som redan passar perfekt!

Den 5 februari kan du gå kursen Klä om en Stolssits med möbeltapetseraren Anna - ett enkelt sätt att uppdatera färgskalan därhemma!

Nytt för i år är även vår syjunteliknande kväll Äntligen Fredag den 27 mars var du syr en enkel modell tillsammans med andra och får hjälp och vägledning av erfarna handledare. Resultatet, färdigt eller inte, firas sedan med ett glas bubbel mot slutet av kvällen!

Dessa är endast ett fåtal av våra workshops och såklart återkommer vissa riktigt populära kurser även i vår! Lär dig Trikåsömnad eller gå en Nybörjarkurs med Kajsa, sy den snygga och otroligt mångsidiga A-linjeklänning eller A-Linjekjol med Amanda eller varför inte sy dina egna T-shirts och Träningskläder med Erika!

Du hittar information om alla våra kurser här. Boka din plats i vår webbshop eller kom förbi vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm!

PS. Du kan även ge bort en workshop som julklapp! :D