2019-12-13
Elmina

Här på Tygverket har vi ente bara tyger, men ett stort utbud av både sybehör och verktyg till möbeltapetsering. Kom förbi våra butiker på St. Paulsgatan 3 & 19 i Stockholm eller handla i vår webbshop*!

Kom ihåg att senaste dagen att beställa julklappar
från webbshoppen är den 17/12 - nu på tisdag!

Här kan du se några av våra julklappstips! Vi syr ju mycket själva här på Verket och bra verktyg är A & O för vilket projekt som helst! 

SNYGGA SYBEHÖR

Julklappar från Tygverket 

Sybehör är enkla och användbara julklappar - både till den som just börjat sy och den riktigt sytokige! Här har vi ett urval av våra finfina sybehör från Merchant & Mills: Nätta Studio Scissors,(579:-) en riktigt vass skräddarsax med bladlängd på 20 cm (1299:-), Five Boxes of Pins med hela fem olika nålar till alla olika syprojekt (379:-)!

MÖBELTAPETSERING

Om du handlar till någon som tycker om möbeltapetsering så har vi ett stort utbud av nålar, verktyg och band för just möbeltapetsering! Här kan du se våra häftnålar i olika färger (179:-),kroknålar i flera olika storlekar (15-50:-/st) och vår snygga och användbara magnethammare (279:-)!

SYMASKINER!

 

Hos oss kan du även hitta två olika symaskiner - JUKI HZL-60 Hushållsmaskin (4995:-) och Juki MO-654DE Overlockmaskin (6995:-). En ny symaskin är en fröjd att arbeta med och dessa två från JUKI är pålitliga maskiner för alla sömnadsprojekt! 

Du kan hitta alla våra sybehör, band och knappar här och våra paraplyer, symaskiner och möbeltapetseringsverktyg här!

Välkommen!