2021-04-26
Elmina

Sammetsgardiner till butiken Syster P

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Syster P är en smyckesbutik som ligger mitt i Mall of Scandinavia i Stockholm. I ett stort köpcentrum är det viktigt att sticka ut, så här har en använt Syster Ps färger i mjuka, tonade beige och gammelrosa nyanser i breda sammetsdraperier.

Sammetsdraperier till butiken Syster P

Den mjuka texturen på sammetstyget ger en vacker kontrast till de glansiga smyckena, men matchar med butikens färgskala. Draperierna är monterade på en väggskena med veckband och fingerkrokar med lågt fattning - en vanlig gardinuppsättning som ger ett härligt, lyxigt uttryck.

Denna bomullssammet kallar vi oftast "gardinsammet" då den är speciellt härlig som gardin eller draperi. Denna sammet finns i många färger i vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm. Här har vi även slitstark och vacker möbelsammet samt vår beställningsvara Palma Sammet. Palma hittar du i vår webbshop.

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till butik@tygverket.se eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag.