2020-10-23
Elmina


Vi saknar att ha workshops och sy tillsammans med er - därför utnämner vi november till symånad! 👋📣

Symånaden äger rum på Instagram och det innebär att vi har ett tema varje dag. Alla som vill postar något på temat och använder taggarna #symånadmedtygverket och @tygverket på varje inlägg. Du får gärna posta saker du sytt /skapat tidigare så länge det är textilt hantverk.

För att riktigt peppa igång det hela så avslutar vi alltihop med ett lotteri med lyxiga vinster. Varje inlägg du postar med våra taggar genererar en lott, vilket innebär att om du postar alla 30 dagar får du 30 lotter och om du postar 1 dag får du 1 lott men har ändå chans att vinna! 🍀

För vara med i utlottningen behöver du under symånaden ha en offentlig profil på instagram så vi ser dina inlägg samt följa Tygverket. Kom ihåg att använda taggarna #symånadmedtygverket och @tygverket i beskrivningen av din bild.
Hoppas många vill vara med, vi vill så gärna se vad som skapas runt om i landet, få inspiration och dela med oss av tips!

Finfina priser!

Vinsterna presenteras på instagram och facebook under nästa vecka men vi kan säga så mycket som att de kommer från symaskinstillverkaren Juki, Mönsterfabriken och the Assembly Line!

Följ oss här på instagram !

Lycka till och vi ses på Instagram!