2019-06-05
Elmina

Just nu kan du hitta två kollektioner av gardintyger i vår webbshop: Zoe och Göran. När sommarens ljusa timmar börjar smyga sig på får vi fullt upp i vår sömnadsatelje! Vi syr bland annat upp måttbeställda gardiner, och därför vill vi tipsa om dessa vackra gardintyger. Zoe är ett tunnare gardintyg på mer än dubbel bredd (310cm) med mycket ljusinsläpp - så perfekt för att sy tunna, breda och luftiga gardiner. 

Bild av Zoe Inredningstyg

Med fantastisk naturlig struktur och färgskiftningar kan Zoe även kombineras med mörkläggningstyg i rum där en vill kunna stänga ut solen när den är som starkast. Zoe är tillverkat i 60% polyester och 40% lin, vilket ger dig känslan av linnegardiner utan att tyget skrynklar sig och får lite tyngre fall.

Bild av Göran Inredningstyg

Göran är även det ett gardintyg med fantastisk glans och struktur. På 140cm bredd är Göran tätare och har ett tyngre fall än Zoe, men kommer även det i flera färger med naturliga färgskiftningar. 

Du kan hitta Zoe, Göran och våra andra gardintyger i vår webbshop eller i vår butik på St. Paulsgatan 19 i Stockholm. Här kan du även beställa gardiner uppsydda i vår alldeles egna sömnadsateljé av våra erfarna sömmerskor Liliya och Kajsa!