2020-02-05
Elmina

Visste du att vi erbjuder konsultation, sömnad och montering av gardiner, kuddar, dynor och andra inredningar? Till våren kan det vara dags att uppdatera inredningen och textilier är ett enkelt men tydligt ansiktslyft för din restaurang, café eller butik! Nu kan du hitta fler exempel på gardiner vi har sytt upp till företag! 

Här har vi sytt upp nya gardiner i restaurangen Positano på NK i Stockholm. Vi hjälper gärna till med konsultation, mätning, sömnad och montering om du vill uppdatera ditt kontor eller lokal. Maila oss bara på butik@tygverket.se. 

Dessa extra breda draperier om flera våder i vår härliga bomullscanvas Bella är uppsatta med takskenor (även kallade U-skenor) och 2-fingerkrokar, vilket ger ett bäljande fall ända upp från taket. I en bruten gul nyans ger gardinerna färg och mjukar upp hårda ytor såsom glas och marmor - perfekt för denna italienska restaurang Positano!

Dessa hissgardiner är sydda i linnetyg med naturlig textur. De sitter i AIM:s kontor i Gamla Stan, så passande nog kallas dessa hissgardiner 1700-talsgardiner!

Här i Stockholm börjar nu vårsolen smyga sig på och tunnare tyg med visst ljusinsläpp passar perfekt för att bli kvitt de hårda solstrålarna som kommer med årstiden. 


Såklart kan du även sy upp dina gardiner, kuddar och dynor som privatperson hos oss!
Kom gärna förbi våra butiker på St. Paulsgatan 3 & 19 i Stockholm så berättar vi mer!