2018-07-04

I år tar Euro-Pride plats både i Stockholm och Göteborg! För att fira detta har vi i Juli och Augusti valt ut favoriterna bland våra nya paljett- och festtyger samt glittriga dekorationer och accessoarer. Så vare sig du behöver en färggrann fjäderboa, ett regnbågsfärgat band, eller ska sy en hel balklänning i sprakande paljetter och glittrande applikationer, har vi vad du behöver!

Paljetter i Parti & minut!"Vågor" paljettyg i förgrunden, detta hittar du i två färgställningar här!

I våra butiker på St Paulsgatan 3 & 19 i Stockholm hittar du hela vårt utbud av festtyger, applikationer, swarowskykristaller och band, men nu kan du även hitta ett urval via vår webbshop! 


Under de senaste veckorna har vi fått in många nya applikationer - fåglar, ormar, insekter och blommor som är maskinbroderade i härliga färgnyanser. De flesta kan enkelt strykas på och kan lika gärna användas på en festklänning som jeansjacka!

Vi har även fått in regnbågsfärgade ripsband i tre olika bredder - perfekta för sista-minuten-dekorationer inför pridetåget!

 

Till sensommarens alla fester kan vi tipsa om att du kan skapa din egen koaff med hjälp av våra kantade hattstommar, swarowski-kristaller och fjädrar av olika kvaliteer och färger. 

Under Juli månad kommer vi att fortsätta fylla på med glitter, glans och accessoarer. Dessa varor är mestadels tillfälliga och när de sålts ut, är de slut - så passa på i god tid!