2021-05-19
Elmina

1700-talsrullgardiner mot ljusinsläpp

I och med att vi kan erbjuda inte bara sömnad i vår egen sömnadateljé utan även konsultation och montering på plats kan vi tillsammans med företag, inredningsarkitekter och privatpersoner skapa en designlösning som passar just ditt kontor eller din lägenhet.

Ovan kan du se de fina 1700-talsrullgardiner som vår sömmerska Liliya har sytt till AIMs kontor i Gamla Stan. Tyget är ett linnetyg som släpper in just rätt mängd ljus inför vårens starka solljus!

1700-talsrullgardiner har liknande syfte som hissgardiner, en annan gardin som vi ofta syr. 1700-talsgardinen rullas upp och frigör mer fönster än hissgardinen som "viks" upp. När gardinerna sys med tunnare linnetyg får de ett naturligt fall och ljusgenomsläpp och passar speciellt bra i traditionella sekelskifteslokaler som här. 

 

Vill du ha hjälp med konsultation, mätning, sömnad och montering från oss?

Maila oss gärna till butik@tygverket.se eller kom förbi någon av våra butiker på St. Paulsgatan 3 eller 19 i Stockholm. Vi har tyger, gardinstänger och gardintillbehör till nästan vilket projekt som helst, men även beställningsvaror och kan erbjuda konsultation om ni söker en speciallösning. 

Här hittar ni ett urval av alla de inredningslösningar vi har gjort för företag.