Hyra ateljé

Under rådande rekommendationer och restriktioner har vi inga inplanerade workshops och vi kan inte erbjuda att hyra vår ateljé. Men, har du sett vår nya Youtube-kanal? Här kan du hitta många inspirerande kortfilmer var vi visar olika tekniker!

I vår butik på S:t Paulsgatan 3 har vi en sömnadsateljé som är öppen för dig som kund. I trevliga lokaler finns allt förberett; hushålls-, industri- och overlockmaskiner. Det finns tillgång till pressbord, klippbord och de verktyg du kan tänkas behöva för ditt projekt. Drop in går oftast bra men för att garantera att det finns plats i ateljén är det bäst om du ringer eller mailar i förväg.

För nybörjaren, eller om det var länge sen du sydde, erbjuder vi verkstadstid med handledning. Vår kunniga personal hjälper till med inspiration, råd och tips. Kontakta oss för att boka handledningstid.

Priser:
Hyra av symaskin: 150:- per timme
Hyra av symaskin, med handledning: 550:-/h
För att boka tid i vår ateljé, maila trean@tygverket.se eller ring oss på 08-7149911!

Du kan även gå en av våra workshops var du får vägledning i ett specifikt projekt, till exempel detaljsömnad eller att sy ett plagg efter egna mått. Du kan hitta våra workshops här!