Linwood

Här kan du hitta enfärgade och mönstrade tyger i Linwoods fantastiska kollektion Omega Velvet. De mönstrade sammetstygerna kommer i 16 mönster och 50 olika färgställningar - perfekt för möbler och gardiner.

Mönstren har tagit inspiration från traditionella vävar och prunkande skog och blomster. Egensinningt och eklektiskt i fantastiska sprakande nyanser. Tygerna har en slitstyrka på mer än 100.000 Martindale vilket betyder att de är väldigt slitstarka och passar även till soffor och fåtöljer.

Maila oss gärna till trean@tygverket om du har några frågor eller kom förbi vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm och ta en titt på prover av tygerna.

Dessa tyger är beställningsvaror från England och medför en längre leveranstid och en extra leveranskostnad på 300kr, oavsett hur många meter tyg du behöver. Med den rådande situationen i Europa, räkna med ca 14 dagars leveranstid. Maila oss gärna till trean @tygverket.se om du har några frågor. Prover av tygerna finns att se i vår butik på St. Paulsgatan 3 i Stockholm.

 

Produkter